Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Червеното месо влияе върху енергията и биополето на човек

28 февруари 2022, 16:25 часа

Мнението на специалистите по хранене относно червеното месо е доста противоречиво. Някои казват, че е вредно, други отбелязват мощната му лечебна сила. Остава да разберем как влияе върху енергията на човек.

Човешката енергия зависи от огромен брой фактори. Тя се влияе от нивото и характера на физическата активност, околната среда, начина на живот и, разбира се, храната. Червеното месо е вкусна и здравословна храна, но трябва да внимавате с него.

1.       Повишаване на енергията

Червеното месо дава на човек сила, но заедно с него получаваме и някои проблеми от него. Например, човешкото биополе става по-уязвимо на външно влияние. Устойчивостта към стрес намалява, имунитетът отслабва.

Важно е да се отбележи, че това не винаги се случва, а само ако човек злоупотребява с този продукт. Червеното месо в това отношение донякъде прилича на кафето, което дава сила, но след това я отнема.

2.       Въздействие върху мъжете и жените

Влиянието на този вид месо върху силния пол е най-вече благотворно. Наблюденията показват, че мъжете, които периодично ядат червено месо, са по-склонни да постигнат успех в бизнеса и работата, в спорта.

При жените се случва абсолютно същото, но колкото повече жената яде червено месо, толкова по-малко привлекателна става за мъжете. Силният пол започва да се страхува от такава жена и да я възприема не като обект на възхищение, а като враг и конкурент.

3.       Избухлив нрав и нервност

Червеното месо повишава избухливостта на човека, което го прави по-малко отстъпчив и по-агресивен. Не трябва да ядете много от този продукт, ако постоянно сте провокирани от негативни емоции.

Ако хората в семейството често псуват, може би трябва да преразгледате диетата си. Червеното месо може да разруши доверието между хората, да внесе много хаос и да дестабилизира ситуацията.

4.       Намалена сила на интуицията

Това е тясно свързано с факта, че червеното месо влияе негативно на третото око. Намира се в областта между веждите и отговаря за интуицията и връзката на човешкия ум с висшите сили.

Ето защо червеното месо не се препоръчва да се яде преди духовни практики и медитации. Също така е по-добре да не го ядете по време на творчески процес. Важно правило е да не се прекалява с него.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес