Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Балерините“ се завръщат и още 3 модела, които са на мода през 2023 г

23 август 2023, 13:22 часа

Точно като панталоните с ниска талия, обувките тип „балерина“ нахлуха в живота ни през 2023 г. Но не всички модели на този вид обувки. Ето кои модели от е препоръчително да си купите за тази година, ако все още не сте го направили.

1. С остър връх

Обувките с остър връх остават на върха на популярността и острите „балерините“  не са изключение. Въпреки липсата на ток, те правят крака значително по-елегантен. И изглеждат толкова стилни, че дори ще превърнат тениска с дънки във впечатляваща вечерна визия. Искате ли да вдигнете модните залози? Обърнете внимание на вариантите с ярък декор, да речем, с голяма панделка.

Официални или кецове? Експерт каза кои обувки ще са на мода през 2023 година

2. Тип „Мери Джейн“

Обувките тип „Мери Джейн“ с каишка в зоната на стъпалото са получили името си от главната героиня на американския анимационен филм на Бъстър Браун от 1902 г., която носеше точно такива. Във вид на „балерини“ те изглеждат не по-малко елегантни, отколкото с токчета, така че можете да ги комбинирате както с офис дрехи, така и да се ползват за ежедневна визия. Основното е, че върхът на обувката е квадратен.

3. Ретро стил

Друго решение за офиса са лачените ретро ‚балерини“ на съвсем малка платформа. Важно е да се отбележи, че подметката не трябва да е прекалено ярка, а в идеалния случай като цяло трябва да е неутрално бежова. Съвет: ако планирате да купите основни обувки, които да използвате за празници, ежедневие и свободно време, нека основният цвят е изчистен - червено, млечно бяло или черно.

Днес на преден план излиза удобството на една обувка. След това се набляга на елегантността, но тя при всички положения не трябва да е за сметка на удобството. Затова „балерините“ са едни от най-използваните и предпочитани обувки сред дамите от всички възрасти. Има достатъчно модели, които да паснат на вкуса на всяка една дама. В движение сме по цял ден и трябва да сме подготвени аз това.

 

 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес