Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако шефът ви е някоя от тези три ЗОДИИ, бягайте!

26 октомври 2017, 11:16 часа

Ако трябва да сме съвсем откровени, която и зодия да е шефът ни, все ще ни се иска да избягаме от него и все ще му търсим кусури. Но има няколко представители на зодиака, които, облечени във власт, определено са страшно явление. Вижте кои са те и ако шефът ви е сред тях, имайте едно наум.

Овен

Този знак е свикнал винаги да е първи. Не само защото е водещ в зодиака, но и защото огненият му темперамент просто не му позволява да е на позиция, различна от челната.

Тежко ви и горко, ако работите за такъв човек. Той винаги ще иска още и още от вас, никога няма да е достатъчно това, което вършите и непрекъснато ще се състезава с конкурентните му фирми, като състезателните коне, разбира се, ще бъдете точно вие.

Не това обаче е най-лошото. Овенът обича да критикува и не познава думата такт. Може да обиди човек, без да се замисли, а последствията не го интересуват изобщо.

Лъв

И Лъвът, подобно на Овена, обича да е първи. За него олимпийският принцип, че е важно участието, не важи, защото ако не е победител, просто не вижда смисъл да се занимава. Ето затова той също изисква прекалено много от служителите си. Ако си мислите, че работейки за Лъв, просто ще размахвате крачоли в офиса, жестоко се лъжете. Свършили сте си работата? Чудесно, Лъвът веднага ще ви намери друга.

За разлика от Овена обаче, този също огнен знак е сърдечен и сговорчив. Така че поне можете да сте спокойни, че няма да засегне самоуважението ви.

Скорпион

Накъде в подобна класация без Скорпионите? Тези хора определено трябва да са на първо място по кофти шефове, защото да се работи за тях е много повече от предизвикателство.

Те обаче не се държат зле, защото искат да постигнат успехи в работата. Те просто се заяждат със служителите си, защото им доставя удоволствие да го правят. Непрекъснато търсят грешки у тях, а когато открият такива, не се притесняват да ги посочат на всеослушание.

Ако ви предстои да работите за Скорпион, то определено трябва да се заредите с огромно търпение. И един-два шоколада скрити в офиса ще свършат работа, когато се окаже, че имате спешна нужда от успокоение.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес