Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако мъжът не гали жена си, той няма пари

21 юни 2024, 16:05 часа

"На мъжкия въпрос: "Затова ли жените се нуждаят от нас, само за пари?" бих искал да отговоря с думите на френския писател Ги Дьо Мопасан: "Жените, които са ласкани малко, неумело или рядко живеят измъчвани от хиляди нещастни грижи, суета, жажда за пари, всевъзможни случки, които причиняват толкова много страдания. Жените, които са ласкани докрай, не се нуждаят от нищо, не желаят нищо, не съжаляват за нищо... защото сладострастието замества всичко, лекува всичко, утешава ги във всичко!"

Реклама

Вижте още: 5 тайни за ангелското число 999, които трябва да знаете

Скъпи мъже, галете жените си. Това е тайната на благоденствието в семейството.

Ако мъжът не гали жената си, той няма пари.

И точно обратното е вярно.

Ще дам пример с един доста известен в тесните кръгове бизнесмен, който "произвежда" милионери.

Сега една от задължителните му ежедневни задачи на курса беше да се прибере вкъщи и да погали жената без сексуални намеци. Просто да я гали в продължение на поне 40 минути.

Бизнесменът уверява, че това просто действие има зашеметяващ ефект върху финансовото състояние на мъжа. И той доказва този факт както със собствените си резултати, така и с тези на своите ученици.

Определено искам да подчертая, че мъдрите и зрели мъже знаят и практикуват това по някаква причина.

прегръдка

Какво се случва и защо се случва?

Веднъж вече съм писал за това, но сега искам да разкрия темата още веднъж и на по-прост език... за високи енергии!

За 40 минути при жената се получава пълно изключване на контрола. Тя става мека и започва да тече енергия. И точно от това състояние на жената се нуждае мъжът като гориво. Именно потапяйки се в тази енергия той започва да усеща най-добрите си качества като зрял мъж. И това е, което му дава тласък.

С много прости думи - жената става нежно любяща и благодарна. Вместо тревожна, напрегната и контролираща. Тя започва да се доверява. И то дори не на умствено, а на клетъчно ниво. Клетките ѝ имат ново преживяване - те се отпускат.

А за един мъж кое е най-важното нещо?

Точно така!

Доверието и приемането. Тогава той разкрива максимално своята природа. Когато почувства свободата! Започва да взема решения и да поема отговорност.

Но повечето проблеми в двойките са свързани с контролираща жена и безотговорен мъж.

Вижте още: 4 знака че той ви харесва, без да го казва

И това е един порочен кръг: тя контролира, а той не може да се разкрие, затова не поема отговорност. Той е безотговорен и тя не може да се отпусне. Така че тя трябва да контролира всичко.

Звучи ли ви познато?

Другият въпрос е защо са се срещнали? За да се лекуват, разбира се.

Той да се научи да поема отговорност,

тя - за да се научи да се доверява.

И за тази двойка най-сигурната техника за изцеление може да е тази.

Мъжът трябва да гали жената си поне 40 минути. Можете да пуснете някоя красива музика и просто да галите. Важно е да се съсредоточите върху докосването и чувствата, които се пораждат през него.

Опитайте се да не мислите за работата или за резултата - като например: "Е, интересно дали вече се е отпуснала, или не?". Просто галете. Така да се каже, превърнете се в съпътстващ процес на това действие.

Жената трябва също така да се концентрира колкото е възможно повече върху вътрешните си усещания., просто се отпуснете и приемете, като наблюдавате чувствата и телесните си реакции.

Тази практика ще позволи на жената да усети как е да се отпусне и да се довери на мъжа, а мъжът ще може да усети как е да поеме отговорността в свои ръце.

И да! Може би ще успеете от първия път, а може би 10 път, няма значение...

Но ако включите тази практика в ежедневните си семейни ритуали... резултатите ще надминат всичките ви очаквания.

Резултатът е ГАРАНТИРАН.

Превод: Силви Аспроф

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес