Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако искате да имате гъсти вежди, правете ТОВА

18 февруари 2022, 10:29 часа

Плътните, гъстите и добре оформените вежди винаги успяват много повече да подчертая чертите на лицето ни. Те придават допълнителна магнетичност и очарование на дамите.

В днешно време много от представителките на нежния пол решават да се подложат на микроблейдинг процедура, с помощта на която да постигнат желаната форма. Истината е, че съществуват няколко простички неща, които успяват да превърнат веждите в точно такива, каквито искаме да бъдат.

В днешната статия ще ви разкажем какво да правите, ако искате да имате гъсти и красиви вежди.

Какво да правим, ако искаме да имаме перфектните гъсти вежди?

Спрете да ги скубете

За известно време забравете за суетата и приберете пинсетите. Сигурни сме, че в някакъв момент ще се почувствате подразнени от онези малки косъмчета, появили се на местата, където не искате. Добрата новина е, че много скоро веждите ще изглеждат далеч по-плътни, защото няма да бъде нарушаван естественият им растеж.

Използвайте стимулираща козметика

Стимулиращите серуми за вежди са нещо много добро. За целта е нужно да проучите пазара и да изберете наистина качествен продукт, който да ви дари с желаните резултати. Помнете обаче, че стимулиращите серуми трябва да се използват редовно в продължение на месеци, ако искате да станете свидетели на положителни резултати.

Подхранване

Косата е много по-красива и сияйна, когато бива подхранвана. Същото това важи и за веждите. Ако редовно ги „глезите“ с кератин и протеин, вие ще подпомогнете растежа им.

5 грим съвета за начинаещи

Използвайте цвят

Много от дамите си служат с тази хитрина. Нужно е да подберете подходящ цвят сенки, молив или друго. Ако на места косъмчетата са много редки, оцветявайки кожата, вие ще направите така, че да изглеждат далеч по-гъсти и плътни.

Сапун

Този трик е много интересен. Не всяка дама го прилага, но въпреки това ние ще го споделим с вас. Нужно е да намокрите четката за вежди и след това да я натъркате с твърд сапун, докато не се получи пяна. След това с четката се сресват веждите и се оформят по желания начин. След изсъхването на сапуна, веждите са достатъчно добре фиксирани и позволяват да бъдат запълнени с молив, гел, спирала, сенки или друга козметика.

Опитайте някои от тези трикове и ще останете безкрайно изненадани от крайния резултат!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес