Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 прости правила на фън шуй за привличане на любов и разбиране във вашия дом

17 февруари 2023, 20:49 часа

Всеки иска любов, топлина и комфорт в дома си, но не всеки успява да поддържа такава среда, така че от време на време се случват кавги. За да предотвратите това, опитайте се да следвате прости съвети на фън шуй.

Разговаряйте по-често на една маса

Първо, трябва да се подчертае благоприятната атмосфера на кухнята. Тази стая в дома винаги е изпълнена с много позитивизъм. Кухнята е сърцето на дома. Основното е хората да се събират на една маса. Забелязано е, че когато това се случи, семейните връзки се укрепват.

Използвайте правилните талисмани във фън шуй

Най-мощните талисмани за любов и укрепване на семейното огнище включват изображения или фигурки на птици: лебеди, гълъби. Няма значение дали имате сродна душа или не - птиците трябва да бъдат сдвоени.

Друг много добър талисман е вятърния звънец. Способността му да подобрява енергията на къща или апартамент има изключително благоприятен ефект върху взаимното разбирателство и добротата на всички жители на дома. На мястото, където има този талисман, всички са по-добри, приятелски настроени и честни.

Фън шуй за начинаещи: Kак да превърнете дома си в място на щастие и хармония?

Ярко осветление

Не е необходимо да окачите възможно най-много или най-силните лампи абсолютно навсякъде. Ако има стаи, където има много светлина, не можете да сложите допълнително осветление там, ограничавайки се до една лампа. Вековни наблюдения на ориенталски мъдреци показват, че ако в къщата винаги има светлина, тогава хората в нея са по-мили и дружелюбни. Там цари взаимно разбирателство.

Купете легло по размер

Това е по-скоро съвет за влюбени двойки и съпрузи. Ако леглото е много тясно, тогава между хората ще започнат кавги. Възможно е също желанието за ревност да се увеличи и то е абсолютно безпочвено. Ако леглото е твърде голямо, тогава хората ще се отдалечат един от друг и страстта ще утихне. Това никога не трябва да се допуска в една дългосрочна връзка. Леглото трябва да е "точно" за вас.

Не палете свещи в спалнята

Брачната спалня, както и детската, са места, където трябва да преобладава спокойната енергия. Открит пламък на свещ определено не е това, от което се нуждаете. Когато елементът Огън изпълни спалня или детска стая, това започва да влияе негативно на настроението на хората.

4 неща, които според Фън Шуй НЕ трябва да имате в дома си

Разширете пространството на стаите

В тесните проходи между мебелите благоприятната и ярка енергия Чи ще циркулира много слабо. За да засилите нейния поток, опитайте се да не купувате обемисти мебели и да ги поставите не в средата на стаите, а покрай стените. Ако в средата има много мебели, например диван и фотьойли около маса, тогава в този случай не забравяйте да оставите стените свободни. Това е основният принцип за запазване на положителната енергия и привличане на любов и хармония в къщата.

Следете растенията

Като цяло растенията имат много положителен ефект върху енергийната ситуация в дома и върху настроението на всички жители. Ето защо е изключително важно винаги да следите здравето на вашите зелени приятели. Изсъхналите растения влияят зле на енергията на дома, особено ако са растения вампири, защото в този случай те ще отнемат енергия от вас.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес