Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 предупредителни знака, че съпругът ви е влюбен в приятелката ви

07 юни 2024, 20:33 часа

Ако вашите приятелки и половинката ви се разбират помежду си, това е просто страхотно. Напълно естествено е партньорът ви да не смята приятелите ви за ужасни вещици и не казват на всяка среща, че е крайно време да напуснете „този задник“.

В някои случаи обаче добрата воля може да се превърне в нещо повече. Според психолога Луиз Аткинсън дори леко увлечение по някой от приятелския ви кръг може да означава края на връзката ви. Ето защо е по-добре да забележите предупредителните знаци навреме и да не се страхувате да влезете в открит диалог.

Ето няколко неща, които може да показват, че половинката ви е влюбена в някой от вашите приятели.

5 начина да разберете дали един мъж е способен на изневяра

Критика без повод

Ако вашият любовник започне често да произнася името на приятелката ви, дори по негативен начин, трябва да помислите за това.

Едно е да мрънкаш, това се случва от време на време и има основателни причини. Друго е, ако вашият партньор редовно изброява досадни черти на характера на приятелката. Може би той вече се е влюбил, заради което е привлечен да говори за нея.

Бурна радост

Ето вашият годеник стои с кисело изражение, но щом влезете в стаята, където е тя, очите му веднага започват да светят от наслада.

Забелязали ли сте нещо подобно? Изглежда е време да си поговорите сърдечно.

Прави се на герой

Винаги искаме да изглеждаме в най-благоприятната светлина в очите на обекта на нашата симпатия. Може би вашият съпруг е просто учтив и симпатичен човек, поради което помага на вашата приятелка.

Въпреки това, ако той е напълно невнимателен към вас и другите около вас, това може да е „червен флаг“.

Срещи на четири очи

Не е нужно да ходите навсякъде като двойка. Но упоритото желание на вашата половинка да види конкретен човек от вашето обкръжение без вашето присъствие трябва да ви предупреди.

10 причини мъжете да изневеряват

Оправдание чрез съчувствие

Вашият партньор може да обясни интереса си към живота на приятелката ви с обикновено съчувствие: казват, тя има толкова много проблеми, горката!

Въпреки това, ако действията и думите, в които редовно се изразява тази симпатия, са ви дълбоко неприятни, имате пълното право да изразите чувствата си.

Промяна на имиджа

Един от класическите признаци на изневяра или поне на влюбване в някой друг са внезапните промени във външния вид.

Разбира се, човек може да иска да си купи нови дрехи или да смени прическата си по други причини. Но все пак трябва да обърнете внимание на тази точка.

Силна раздразнителност

Нереципрочната любов обикновено разваля настроението. Освен това човек, който е привлечен от приятелката на половинката си, не може да изрази емоциите си по законен начин. И затова може да изрази негативизма си в безкрайни заяждания.

Още по-лошо е, ако вашият мъж си позволява сравнения: „Тя винаги изглежда толкова елегантна! Добре е да носиш рокли по-често!“

Разбира се, дори всички тези признаци едновременно не дават 100% гаранция, че съпругът ви определено е влюбен в приятелката ви. Ако обаче забележите, че нещо не е наред, по-добре е да не отлагате неприятен, но важен разговор за това.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес