Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 неща, които привличат нещастието у дома

20 юли 2022, 21:30 часа

Ще ли ви се винаги да имате позитивна енергия във вашия дом? В такъв случай спешно трябва да се отървете от някои неща, които пречат на това.

Разкриваме ви кои са тези неща, които просто моментално трябва да хвърлите в кофата за боклук, защото ако не го направите според суеверията ви чака огромно нещастие. И това далеч не е всичко. Разбира се, да вярвате или не на суеверия е въпрос единствено и само на личен избор, така че – далеч не е задължително.

Тези неща привличат лошата енергия

Според суеверията обаче тези неща просто привличат лошата енергия и ако ви се струва, че напоследък късметът като че ли не е на ваша страна, не е чудно, ако се окаже, че причината се крие точно в някое от тези неща, намиращи се в дома ви.

Видове мощна енергия, които притежаваме

Счупена посуда

Напуканите и счупени парченца имат свойството да рушат естествения поток от положителна енергия. Също така не трябва да се подценява факта, че храна, взета от такива посуда, няма да е полезна за тялото ви. Вярва се дори, че тя се зарежда с мощна негативна енергия и постепенно унищожава човек отвътре, макар и бавно.

Черупки

Сувенирни мидени черупки и раковини, които са събрани от вас на плажа, дори и да са красиви, няма да ви донесат радост. Енергията им влияе директно на сърцето, като нарушава неговата работа.

Старата метла

Не ви ли се иска да я изхвърлите? Ами ако ви потрябва? Е, ще се наложи да се разделите и с нея, ако искате да ви залива положителна енергия. Старата метла, която вече е износена, е символ на бедността. Ще си навличате разорение и беди, ако използвате такава.

5 неща, които точат енергията ни

Рога и препарирани животни

Подобни обекти са символ на смъртта, затова се вярва, че могат да навлекат на стопанина си точно такава черна енергия.

Рибен образ

Съветваме ви веднага да изхвърлите снимки, картини и дори фигури на риба, защото тези предмети привличат крадци в къщата.

Износени обувки

Обувки, ботуши, чехли - всички стари обувки носят „зло око”, лоша енергия и беди в дома.

Подаръци, които не ви допадат

Когато сами си избираме предмети, обикновено се спираме на такива, които харесваме. Положението с подаръците само че е различно. Предмети, които не ви харесват и не ви носят радост, просто са излишни, по-добре изхвърлете. Интуитивно чувстваме кога нещо е подходящо за нас и кога не е. Добре е по-често да се доверяваме на това чувство.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес