Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 „правила на гейшата“: Как да накарате мъж да се влюби във вас

12 октомври 2024, 19:00 часа

Цветето не мечтае за пчела, то просто расте и ухае, а медоносното насекомо винаги пристига. Как да заинтригувате мъж, без да излагате себе си? Това може да ви посъветва една опитна гейша.

Трудно се понася самотата, затова мечтата на мнозина е да намерят своята сродна душа, защото любовта е това, което може да направи човек щастлив. Но първо трябва да се научите да обичате себе си и да давате това чувство на другите.

 

Още: Колко часа са необходими за разграждането на алкохола в кръвта

Слушайте го

Мъжете само изглеждат затворени и мълчаливи. Всъщност те също трябва да говорят, да споделят своите успехи и неуспехи. Когато една жена слуша внимателно един мъж, искрено се интересува и задава въпроси, гледа го в очите, а не в телефона си, мъжът се разтапя.

 

Не се страхувайте от комплименти

Още: 5 техники за съблазняване, които познават само японските гейши

Повечето мъже обичат да им се възхищават. Просто не с вродени качества като красота и сила, а с конкретни действия и постижения.

 

Учете психология

Женската мъдрост, както я наричат, често е само основно знание за устройството на човешката психика. Способността да се справяте с емоциите си, способността да разбирате емоциите на партньора си - всичко това може да се научи. Така че не се колебайте да изучавате себе си и хората около вас.

Още: 6 урока от перфектната жена - гейшата!

 

Приемете тялото си

Да, една опитна гейша може да достави на човека истинско удоволствие. Но не защото се опитва да угоди на мъжа, а защото се чувства добре в тялото си. Такава жена е просто магнит за мъжете, ако не се срамува да се забавлява и разбира добре какво харесва.

 

Не се опитвайте да съблазните никого!

Това е най-важната тайна на съблазняването – спрете да се опитвате да заслужите нечия любов.

Развивайте себе си, занимавайте се с творчество, хобита, самопознание, защото сутринта на гейша започва не със сърфиране в интернет, а с образователни дейности и уроци. Те се учат да танцуват, рисуват, свирят на музикални инструменти. Мъжът (и всеки друг) е особено привлечен от таланта, вътрешната искра на дамата.

Ако трябва да заслужите нечия любов, тогава обичайте само себе си.  Когато започнете да показвате любов и уважение към себе си, другите ще ви последват. Когато живеете живот, който е интересен за вас, глезите се, развивате се и сте запалени по работата си, тогава мъже, жени и деца неизбежно ще се стекат към този пламък.

 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес