Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 парични талисмана, които ще ви помогнат да избегнете финансови проблеми

16 септември 2022, 21:15 часа

Всеки може да вдъхне живот на финансите, а обикновените талисмани ще бъдат отлична помощ за това. Тяхната енергия няма да ви позволи да пропуснете печелившите моменти и ще ви помогне да придобиете увереност за покоряване на нови върхове.

Талисманите могат и трябва да бъдат създадени със собствените си ръце, като се използват импровизирани средства. Всяко нещо носи специална енергия, която се подсилва от личната мотивация и желанието за достигане на нови висоти. Експертите предлагат да намерите своя път към успеха и да използвате един от следните талисмани, за да привлечете финансово изобилие .

1. Монета. Блестяща монета показва намерението за забогатяване. Носете я със себе си, за да декларирате целите си и да покажете на Вселената готовността си да работите активно за създаване на успешно бъдеще. Една монета може да се постави в портфейл, както и да се направи на висулка или да се окачи на някоя гривна.

2. Дърво. Още един талисман, който събужда силата на Семейството и дава сили за преодоляване на финансови проблеми. Най-добрият талисман ще бъде гравирането върху дървен кръг. Такъв талисман е лесно да направите сами, като вземете парче от талисманно дърво по дата на раждане. Изрязана клонка, ще бъде отличен магнит за привличане на благополучие.

5 закона на изобилието, които ще ви помогнат да постигнете успех

3. Жаба. Използването на този символ ви предпазва от "прахосване" на пари напразно. Фигурка на жаба може да бъде закупена в магазин за подаръци или можете да я нарисувате или направите от мъниста, глина или други материали. Талисманът се поставя на работния плот или се слага в портмоне, за да бъде винаги с пари.

4. Драконът е прекрасен талисман за увеличаване на богатството и освобождаване от парични проблеми. Можете да нарисувате фигурка, да я изрежете от хартия или дърво или да купите готов продукт. Талисманът се поставя в офиса или на мястото, където се съхраняват пари. Символичният образ на дракон ще привлече финанси, което означава, че можете да си купите дрехи с бродерия или картина.

5. Костенурка. Друг символ на богатство и просперитет. За тези цели абсолютно не е необходимо да имате жив домашен любимец - всички същите символични фигури, рисунки или картини ще станат истински магнити за финансово изобилие. Костенурката може да бъде направена от глина и поставена в чекмедже.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес