Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

01 май 2024, 15:33 часа

Вниманието към поведението на мъжа на първа среща може да ви помогне да разберете по-добре неговата личност, намерения и подход към връзката. А това е много важно за вземане на решения за бъдеща комуникация. Има както „зелени“, така и „червени“ знамена. Да поговорим за стоп светлините.

Ето на какво трябва да обърнете внимание:

1. Външният вид на мъжа

Каквото и да говорят, посрещаме по дрехите. Следователно, външният вид на човек е много важен, за да разберете дали ще имате връзка с него. И ние дори не говорим за стила, който той избра за срещата, въпреки че това също е важно. Ще бъде не по-малко информативно да разгледате по-отблизо обувките му: обувките му почистени ли са, изпрани ли са маратонките му? Обърнете внимание и на ноктите му.

2. Чувство за хумор

Способността да се шегува или да се смее в подходящия момент е много важно качество, което е просто необходимо в семейния живот. Това не означава, че вашият избраник трябва да се шегува всяка секунда, но трябва да разбира и чете някои общи теми.

Можете спокойно да разкажете любимия си анекдот или виц и да наблюдавате реакцията на новия си познат. Ако той не се смее, чувствайте се свободни да се откажете от тази връзка.

5 мъжки черти, които отблъскват жените още в началото

3. Умения за слушане

Ако вашият нов познат говори за себе си нон-стоп и не е готов най-накрая да ви изслуша, това също е много тревожен сигнал. Когато видите, че човек се интересува само от себе си, помислете как ще изглежда комуникацията с него по-нататък.

4. Комуникация с обслужващия персонал

Обикновено първата среща се провежда някъде в кафене или ресторант. Погледнете по-отблизо как вашият нов познат общува с обслужващия персонал. Повярвайте ми, това също говори много за един човек. Ако усетите нотки на презрение или превъзходство в неговите интонации, трябва да помислите имате ли нужда от тази връзка. Вижте също дали вашият нов познат оставя бакшиш на сервитьора. И ако да, тогава в какво количество.

Твърде малко - говори за неговата стиснатост. Твърде много – или се опитва да изглежда твърде коректен, което също е предупредителен знак, или просто е прахосник.

5. Сърцето ви казва не

Доверете се на интуицията си. Най-баналното, но въпреки това много ефективно нещо е да затворите очи, да се откъснете от всички съвети, които някога сте чели, и да послушате сърцето си. Почувствайте колко удобно се чувствате с този човек. Ако смятате, че сте намерили сродна душа, влезте в тази връзка и не мислете за нищо. Или помислете за това по-късно.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес