Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които обичат да нарушават правилата

03 октомври 2021, 17:12 часа

Правилата са създадени да се нарушават, нали? Ами ... понякога. Но защо някои от нас живеят в страх да не нарушат някое важно правило, а други обичат предизвикателствата? Според астрологията, някои хора просто обичат да нарушават правилата. И те често са представители на следните 4 зодии:

1. Близнаци

Като променлив въздушен знак, техният хляб и масло е чувство за непредсказуемост. Близнаците се управляват от Меркурий, планетата на комуникацията, която процъфтява, когато дестабилизира нещата. Подобно на дете, което разхвърля всичко в стаята си, само да види какво ще се случи, Близнаците често нарушават правилата, за да видят какво ще стане и за да почувстват вълнение.

2. Стрелец

Стрелците са наистина безстрашни. Като променлив огнен знак, те са водени от изключително любознателен характер, който почти никога не е удовлетворен. Стрелецът е особено склонен да нарушава социалните правила. Те са приятелят, който винаги ви подтиква да опишете защо се чувствате по определен начин, когато другите просто ще игнорират чувствата ви. За разлика от Близнаците, те не правят това, за да тестват просто вашите граници, а го правят, за да разберат истината. Като истински философ на зодиака, Стрелецът просто иска да стигне до същината на въпроса и нищо не може да го спре.

4 зодии, които обичат да бъдат сами

3. Риби

Въпреки, че променливият воден знак не се опитва да наруши правилата (като Близнаци или Стрелец), рибите следват интуицията си, което често води до създаване на вълни. Рибите обикновено са опасно наясно как се чувстват другите хора във всяка ситуация и ако нарушават правилата, то е за благото на колектива.

4. Водолей

Водолеите имат репутация да мислят различно от останалите. Въпреки, че някои смятат, че Водолеят се управлява от Уран-планетата на революцията и иновациите-водоносецът от време на време също се свързва с планетата-майстор Сатурн. Водолеите винаги са готови да се борят за каузите, в които вярват, но предпочитат да прокарват статуквото, като са част от него. Никога няма да намерите Водолей, който да се бунтува заради бунта. Всъщност обикновено ги намирате да се издигат на власт, за да могат да пренапишат правилата от системата.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес