Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 19-23 ЮЛИ

18 юли 2021, 18:30 часа

Някои знаци ги очакват дългосрочни промени под юлското небе тази седмица, които ще ги накарат да полетят и да се почустват по-големи късметлии от всеки друг.

Вижте кои са те:

БЛИЗНАЦИ

Възможно е да има събития в живота ви, които да ви водят в нова посока, принуждавайки ви да изоставите това, което никога не е било предназначено за вас. Приемете този процес на даване и вземане. Вселената иска да свалите кожата си; за да се откъснете от вашата инхибираща зона на комфорт. Очаква ви нова глава от живота ви. А вие, близнаци, сте колкото стресирани от промените, толкова и влюбени в тях и техния процес. Насладете се на новото, което ви предстои!

Неща, които тихо крадат щастието ни

ДЕВА

През тази седмица може да се справите с професионални предизвикателства и да осъзнаете, че сферата, която сте избрали, и кариерните цели, върху които сте се фокусирали, не са в съответствие с човека, който ставате. Промените в кариерното ви развитие могат да растат непрекъснато, така че наблюдавайте посоката, към която върви работата ви в момента. Вие имате все по-голяма власт над живота си и амбицията си. Борете се за успеха, който искате и ще ви се получава все повече с всяка стъпка.

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица може да откриете, че се сбогувате с хората също толкова лесно, колкото поздравявате някой нов. Във връзките ви може да настъпват бързи промени и вие усещате това като облекчение и всички тези неща ви дават криле. Съдбата ви води към хора, които са предназначени да бъдат част от бъдещето ви.

Всяка зодия си има число на щастието - провери кое е твоето

РИБИ

В началото на седмицата вероятно ще възникнат разногласия със семейството и близките ви, принуждавайки ви най-накрая да си поговорите за слона в стаята. Всичко това има за цел да се справите с това, което пречи на сърцето ви да се чувства наистина защитено и свободно. Впоследствие тези на пръв поглед тежки разговори, ще доведат до едни откровени чувства на загриженост и любов, което ще ви накара да видите седмицата като период на сближаване и преоткриване на най-близките за вас хора.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес