Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ще умреш тук и сега": Мъж отвлече и преби жестоко бившата си приятелка

21 октомври 2024, 07:56 часа • 604 прочитания

Жесток побой над 19-годишно момиче в Красна е нанесъл бившият й приятел, който по нейни думи първо я отвлякъл, а след това й нанесъл множество удари в главата. Мъжът е на 21 години. Той е с чисто съдебно минало. Бил е задържан за 24 часа, но след това му е наложена мярка "подписка" и е освободен.

ОЩЕ: Мъж гони жена си с брадва в Шумен

Как се е стигнало до насилието?

"С братовчедката ми Йоана бяхме при баба ми. Той влезе в двора на къщата и нападна й трите ни. Започна да ни обижда. Беше донесъл букет рози, които започна да къса и хвърля. Почна да ме разпитва дали излизам с някой друг и ми каза, че ако не съм с него, няма да бъда с никого другиго", разказа 19-годишната Ивана в ефира на Нова телевизия.

Мъжът взима телефона на момичето и излиза навън. Тя тръгва след него и той я качва в колата си. "Баба ми ме дърпаше от колата, а братовчедка ми застана пред колата, но той щеше да я сгази", споделя още нападнатото момиче.

ОЩЕ: Мъж причака жена си и я преби на улицата

Насилникът я кара на един черен път и започва да я бие. "Първо бяха шамарите, предимно ме удряше в главата - с ръце, с юмруци, с телефона. Обиждаше ме като казваше, че аз ще умра тук и сега", разказва Ивана.

По думите й побоят е продължил около 15 митуни. Телефонът на бияча звънва и той тръгва. Преди да замине обаче се опитва да я прегази, но момичето успява да скочи в храстите, за да се предпази. Той слиза, издърпва я, къса й дрехите, продължава да я налага в лицето и чак тогава си тръгва.

ОЩЕ: Баща преби дъщеря си с дървена бухалка, а после я обяви за отвлечена

Момичето успява да намери телефона си и да каже на приятелите си, които я издирват, че има нужда от помощ, но не знае къде се намира.

В крайна сметка братовчедката Йоана с помощта на свои близки и приятели успяват да намерят Ивана в окаяно състояние.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес