Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Побой и престрелка за паркомясто в Костинброд

17 октомври 2024, 08:30 часа • 898 прочитания

Спор за паркомясто в Костинброд завърши с побой и престрелка между съседи. Потърпевшият от стрелбата мъж е със сериозни наранявания. По него е стреляно с газов пистолет с топчета.

Как се стига до агресията?

"На 23 септември наша гостенка беше спряла на въпросното място. Съседът започна да крещи, че имаме три минути да излезем и да преместим колата”, разказа потърпевшият Румен в ефира на Нова телевизия.

ОЩЕ: При сбиване за паркомясто в София: Бивш полицай гърмя във въздуха

Съпругата му Юлияна обясни, че въпросното паркомясто е продължение на тротоара и е общинско място. "Не сме говорили чие е това място, но са казвали, че там си паркират колите, защото смятат, че това пространство е към тяхната къща. Но там спират и други хора”, обясни тя.

Румен заяви, че двамата със съпругата му слезли, за да преместят колата. „Започнахме да разговаряме със съседа, като му обяснихме, че това е общинско място и всеки може да паркира. В следващия момент жена му излезе и започна да стреля по нас. Оказа се в един момент, че и двамата започнаха да стрелят срещу нас и то на много близко разстояние”, сподели още пострадалият.

ОЩЕ: Пребиха мъж в София, искал да паркира пред блока си

Жена му беше категорична, че ще търсят правата си по съдебен път. "Имаме малко дете. Аз много често оставам сама вкъщи с него, когато съпруга ми пътува служебно, и се притеснявам. Очевидно нашите съседи са конфликтни", заяви жената.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес