Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Има загинал при катастрофата с колата на Кирил Петков

16 май 2024, 18:52 часа
Реклама

Има загинал при катастрофата с кола на НСО, в която е пътувал съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. При инцидента сериозно пострадал е шофьорът на другия автомобил, който по-късно е починал, съобщиха от пресцентъра на Националната служба за охрана.

Как е станала катастрофата?

Инцидентът е станал около 17.30 часа днес на входа на Аксаково. Автомобилът на Националната служба за охрана се е движил на път с предимство, което е отнето от друг автомобил. При удара тежко пострадал е водачът на другия автомобил, който впоследствие е починал. Придружаващата го жена е в болнично заведение. Охраняваното лице - Кирил Петков, и водачът на служебния автомобил не са пострадали, съобщават от НСО. Още: Кирил Петков катастрофира

От полицията във Варна потвърдиха, че има инцидент. Към мястото на катастрофата се е насочил и директорът на полицията в града.

Във Варна Кирил Петков трябваше да участва в открит разговор с граждани от 18 ч.

Наскоро катастрофира и Асен Василев

Преди близо месец и другият съпредседател на ПП Асен Василев катастрофира. Тогава инцидентът е част от верижна катастрофа на магистрала „Тракия“. Ударят се три автомобила, а Василев е в средната кола, която бе с ударена броня. Инцидентът бе лек и се размина само с материални щети. Тогава от От ПП-ДБ потвърдиха, че Асен Василев е бил там и не е пострадал.

Преди две години имаше катастрофа с кортежа на президента Румен Радев. Тежкотоварен автомобил се блъска в кола на Националната служба за охрана точно на 3 март 2022 г. Инцидентът с кортежа на президента се случва на пътя за Пловдив около 10 часа. Държавният не пострада, но двама души от екипа му бяха с наранявания.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес