Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Грома Холд": Няма замесени наши служители в боя в Симитли

02 януари 2020, 11:06 часа • 25193 прочитания

Във връзка с публикации по повод сбиване в гр. Симитли в новогодишната нощ, бихме искали да уточним, че няма лица, които да са служители на "Грома Холд" и да са замесени в свадата. Компанията се разграничава категорично от случилото се и заявява, че лицата участвали в побоя нямат нищо общо със собствеността на компанията и не са нейни служители.

"Лицето Методи Бачев не е собственик на компанията, не е и служител на компанията повече от 4 години." Това посочват от компанията в официално съобщение до медиите.

Припомняме, че "Агромах", която е известна с участието си в големи инфраструктурни обществени поръчки, официално смени името си преди 2 години и вече се казва "Грома Холд". Съобщението от април 2018 г. може да се види на сайта на компанията.

Както Actualno.com писа на 1 януари, кметът на Симитли Апостол Апостолов и Методи Бачев са участвали в сбиване в новогодишната нощ. Версиите за свадата са от "опит за убийство" до "побой". Тепърва се чака официално Районната прокуратура да даде подробности по случая и да изясни нещата.

Апостолов и Бачев имат стара история. В края на лятото на 2015 година Бачев обяви на тържество на площада в симитлийското село Черниче, че "кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов".

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес