Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Kaufland разширява асортимента в пекарните си с по две нови закуски всяка седмица

21 август 2024, 15:20 часа • 539 прочитания

Kaufland разширява асортимента в своята пакарна във всички свои магазини в страната. Всяка седмица ритейлърът ще изненадва с нови видове тестени изделия и така ще предлага изцяло нов подход за удовлетворяване на клиентските очаквания. От 19 до 25 август всички клиенти на веригата ще могат да се насладят на типичния за Западна Европа ябълков пай. В допълнение към него се предлага и солено изкушение – закуска с колбас и семена. Специален „гост на месеца“ във всички пекарни ще бъде италианската багета с маслини.

С 50% намаление сред останалите предложения през тази седмица са френска багета за 49 ст. и различни видове банички за 84 ст. Селският хляб също е на изгодна цена от 1,79 лв. Всички артикули вече са достъпни и в онлайн брошурата тук.

Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват и от още по-големи отстъпки при печивата - като вита баница със сирене и извара за 3,99 лв., намалена с близо 35%, и закуска пица за 89 ст.

Още: Kaufland е най-добрият работодател в България за трета поредна година

„Сладко. Солено. Проверено.“ Такива са продуктите от пекарната на Kaufland, след като 11 от най-продаваните артикули от нея получиха през 2024 г. сертификат за качество от независимия институт за одит на хранителни стоки – TÜV NORD България.

Веригата гарантира чрез него своя 4-степенен контрол на качеството, който включва изследвания в независими акредитирани лаборатории, посещение в хипермаркетите от тайни клиенти, изненадващи посещения при производителите и проверка за съответствие със заложените спецификации на продуктите. С новите ексклузивни предложения лидерът в модерната търговия затвърждава ангажимента си към клиентите да предлага богато разнообразие от качествени продукти на ниска цена.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионалната икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи, до намаляването на пластмасата.

Още: Kaufland България спасява 22 млн. т/бр. храна годишно

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес