Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На простия човек като му кажеш, че е прост, той не става по-умен - налита на бой

09 август 2024, 08:00 часа • 1700 прочитания

Когато авторите от "Възраждане" на промените в Закона за училищно и предучилищно образование, ги предупредихме колко глупаво е това. Те са взели текст от "Уикипедия" и са сменили една дума, което прави всичко безсмислено. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков в сутрешния блок на БНТ: ЕК още не е разбрала за българската каша с училище и сексуалната ориентация (ВИДЕО)

Утре ако училищен психолог забележи нещо и поиска да говори с децата, може да попадне под ударите на законите. Същото важи и за учителите. "Това е безумие, което няма аналог в Европа", заяви Божанков категорично.

Още: Теодор Ушев: Положението се натопорчва за путлерагентурата у нас

Поведението на "Възраждане"

Депутатът от ПП-ДБ обърна внимание, че представителите на партията на Костадин Костадинов в парламента открито проявяват агресия. Той даде пример с "Величие" и темата с Историческия парк - имало народни представители на "Възраждане", които отишли и застанали с агресивна настройка в пленарна зала до говорещи други народни представителите.

Божанков блесна и с друг цитат: "Исторически парк е нещо като "Дисниленд" за копейки": Депутат на Костадинов за малко да се сбие с Явор Божанков (ВИДЕО)

 

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес