Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Важна информация за премиерата на филма за Гунди: Вижте как да стигнете и къде да паркирате

08 октомври 2024, 16:58 часа • 425 прочитания

Утре, 9 октомври, ще се проведе най-голямата гала премиера в историята на българското кино. Филмът на режисьора Димитър Димитров "Гунди – Легенда за любовта" ще има своята първа публична прожекция. За събитието в напълно разпродадената зала "Арена София" ще се появи целият снимачен екип и актьорски състав на продукцията. Освен тях по над двадесетметровия килим ще минат и близо 1000 официални гости, знаменитости, музиканти, инфлуенсъри, политици и лица от малкия екран.

Грандиозната гала ще започне малко след 19:00 часа, а вратите ще бъдат отворени още в 17:00 часа. След 18:30 по специално изградения килим ще започнат да преминават и създателите на филма, както и главният актьорски състав. За онези, които не успяха да се снабдят с билети, но все пак искат да проследят посрещането на специалните гости и актьорите, събитието ще бъде предавано на живо в социалните мрежи на филма, както и в сайта – www.gundifilm.com.

Ревю: Филмът за Гунди: Очакван от милиони, обречен на успех

Снимка: "Междинна станция"

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Поради очаквания интензивен трафик организаторите препоръчват използването на редовните линии на градския транспорт, както следва:

• Спирка 1258 "Площад на авиацията": Автобусни линии 73, 280, 305 и тролейбусни линии 84, 184, 3, 5

• Спирка 1260 "Площад на авиацията" (→ж.к. "Дружба" 1): Автобусни линии 1, 3, 5, 6, 123 и тролейбусни линии 4 и 11

• Спирка 2616 "Спортна зала Арена Армеец" (→център): Автобусни линии 1, 3, 5, 6, 123 и тролейбусни линии 4 и 11 

За всички, които предпочитат да дойдат с автомобил, се въвежда следната организация на паркинг зоните в района на залата:

• ПАРКИНГ - "Спортна зала Арена София"

Възможност за паркиране на Паркинг на "Спортна зала Арена София" - ограничен брой места и до запълване на капацитета.

• ПАРКИНГ - бул. "Асен Йорданов"

От 17:00 часа до 23:00 часа на 9 октомври се забранява движението и се разрешава паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" в участъка между бул. "Шипченски проход" и пл. "Площад на авиацията", без да се засягат спирките на градския транспорт.

• ПАРКИНГ – "Етажен паркинг" на "София Тех Парк" АД

Посетителите могат да достъпят Етажния паркинг през бул. "Асен Йорданов" и "S" образния завой към бул. "Посланник Джеймс Пардю".

От него през входове B, C, D, E, чрез изтегляне на билет може да паркират МПС на Етажния Паркинг. Напускането на паркинга от МПС е възможно само срещу заплатена такса за паркинг. Таксата е 1,00 лв. на започнат час престой и се заплаща на два от Паркоматите, намиращи се на Ниво 1 и Ниво 2 на паркинга.

• SPARK зона – предвидени са ограничени места и до запълване на капацитета в зоната около зала "Арена София".

За "Гунди - Легенда за любовта"

Филмът, посветен на великия Георги Аспарухов – Гунди, тръгва по кината от 18 октомври, а историята има за цел да увековечи този достоен човек, обединител на нацията, който е много повече от легенда на един футболен отбор. 

Сценарист на филма е Емил Бонев, режисьор - Димитър Димитров, оператор - Борис Славков. Продуценти на филма са Иван Христов и Андрей Арнаудов от "Междинна станция". В ролите ще видим Павел Иванов, Александра Свиленова, Димитър Маринов, Параскева Джукелова, Пенко Господинов, Емил Марков, Биляна Петринска, Стоян Радев, Александра Костова, Димитър Николов, Николай Урумов, Марио Василев, Дарина Радева, Мина Каукова, Даниел Върбанов, Владислав Карамфилов – Въргала, Владимир Люцканов.

Още: Новият български филм "Клопка" на Надежда Косева в кината от 1 ноември (ТРЕЙЛЪР)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес