Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мария Бакалова снима филм с Жан Рено

10 май 2023, 23:35 часа • 2470 прочитания

Мария Бакалова ще снима филм с Жан Рено. Номинираната за Оскар българска актриса ще си партнира с прочутия френски актьор, Тай Симпкинс и Кони Нилсен в екшъна Birdseyе, пише Deadline. 

Филмът е вдъхновен от книгата Sexpionage. Историята проследява една обедняла млада рускиня, въвлечена в кръстоносния поход на Владимир Путин за възстановяване на Студената война. Тя процъфтява като високопоставен шпионин във Вашингтон, докато любовта й от детството, сега безмилостен убиец, е изпратен от Русия, за да я убие. 

"Винаги съм мечтала да изиграя героиня от моя регион. Независима, яка и талантлива жена. Нина е това момиче. Изключително съм развълнувана да изиграя тази роля. Нямам търпение да се потопя в това", каза Бакалова, която наскоро озвучи героинята Космо в "Пазители на галактиката Vol. 3".

"Birdseye е руско-американски екшън-шпионски трилър с отличен актьорски състав начело с Мария Бакалова. Това ще бъде много комерсиален филм за универсална публика, която търси театрално преживяване. Ще бъде горещо!", каза Нат Маккормик от "Борса", цитиран от 24 часа.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес