Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брад Пит във Венеция с Инес де Рамон и Джордж Клуни (СНИМКИ)

02 септември 2024, 09:20 часа

Брад Пит и приятелката му Инес де Рамон се представиха официално като двойка на филмовия фестивал във Венеция. Те пристигнаха за представянето на филма "Вълци единаци", в който Пит си партнира с Джорд Клуни.

Снимка: Getty Images

Още: Кейт Бланшет: В съвременното общество има явна липса на срам

В новия филм "Вълци единаци" на режисьора Джон Уотс, който е класически екшън трилър, Джордж Клуни и Брад Пит играят двама "вълци единаци" наемници, наети независимо един от друг, за да покрият конфликтна ситуация, в която е замесена прокурорка (в ролята е Ейми Райън). Филмът излиза за кратко по кината на 20 септември, преди да тръгне седмица по-късно на платформата Apple TV+, която спечели излъчването му в ожесточено наддаване между традиционните студиа и конкурентни стрийминг платформи.

Снимка: Getty Images

През 2021 г. новинарският сайт "Deadline" съобщи, че имало договорка филмът да мине традиционно по кината, за което вероятно и звездите са допринесли финансово. Преди няколко седмици обаче стрийминг платформата обяви, че прожекциите ще бъдат ограничени, за да излезе филмът бързо на платформата.

Още: Бащата си е баща: Брад Пит винаги ще помага на децата си

Снимка: Getty Images

Клуни потвърди, че звездите са се лишили от част от заплащането си, за да се гарантират прожекции в кината и на пресконференция във Венеция призна, че не е приятно, че филмът ще бъде показан в не повече от няколкостотин киносалона. "Щеше да ни хареса, искахме това. Затова и с Брад върнахме част от парите", каза той. Макар да не е против стрийминга, Клуни каза, че всеки си намира собствения път в условията на тази революция. "Има провали и грешки, но има и много възможности за актьорите", добавя той, цитиран от БТА.

Още: Русия обяви за "нежелана" фондация на Джордж Клуни

По-рано във Венеция

Филмовият фестивал във Венеция беше открит по-рано тази седмица. Главната му звезда през последните няколко дни беше Анджелина Джоли, която представи филма "Мария" за оперната дива Мария Калас. Актрисата вече успя да провокира слухове за афера с рапъра Акала, с когото беше снимана от репортери, но по-късно вътрешни хора заявиха, че между тях има само приятелство.

Заслужава да се отбележи, че Венецианският филмов фестивал умишлено направи графика така, че Анджелина Джоли и Пит да не се срещнат: артистичният директор на събитието Алберто Барбера призна за това. Между бившите съпрузи все още има обтегнати отношения. В продължение на много години те се борят за попечителство над децата си, а също така продължават да се съдят за винарната Château Miraval. Между другото, вътрешни лица съобщават, че Брад и Инес са прекарали половината от лятото именно в това френско имение, пише БГНЕС.

Още: Брад Пит започнал да се къпе по-често, благодарение на Инес де Рамон

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес