Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Време е за парти: Spice Weekend ще "разтърси" Бургас

30 юли 2024, 15:03 часа • 771 прочитания

Първата седмица на август ще зададе темпото за целия летен месец в Бургас. А той ще бъде повече от вълнуващ и динамичен. Поредният тематичен уикенд ще бъде с епицентър Spice Music Festival. Емблемата на фестивалния живот в морския град се завръща за шесто издание, а изпълнителите в него са добре познати в световен мащаб.

Тази година 2 и 3 август са датите, които ще съберат изпълнителите на най-големите хитове на 90-те и феновете им на метри от морския бряг! В първия фестивален ден – 2 август – сцената на фестивала ще взривят 2 Unlimited, Haddaway, немската транс група Fragma, денс формацията Groove Coverage, KLF feat. GODDESS, Wanda Dee и Evi Goffin ex-Lasgo. А на 3 август атмосферата ще нажежат с хитовете си британският рапър с индийски корени Panjabi MC, един от първите брейкденс артисти в Европа Captain Hollywood Project, евроденс идолът E-Type, покорителят на класации John Newman, Gareth Gates, David Tavare и Italo Brothers.

Освен музикалното събитие, в Бургас „ще ври и кипи“ от забавления. На остров Света Анастасия концерт ще имат вокални трио Déjà vu (2 август) и музикален спектакъл „НеТАКТично“ с Герасим Георгиев – Геро (3 август). Билетите вече са пуснати в продажба в events.gotoburgas.com, Grabo.bg, Магазия 1 и Туристически информационен център – Часовника.

Музика и вкусна храна няма да липсват в морската градина и района на Флората. В дните от 31 юли до 4 август всеки ден можете да бъдете част от Flora Festival Burgas от 10.00 ч. до 22.00

Не пропускайте и ексклузивната изложба графично изкуство "Модернистите на XX век” в Културен център "Морско казино". Тя се осъществява съвместно с Галерия “Vivacom Art Hall Oborishte 5” под егидата на кмета Димитър Николов. Изключителна частна колекция на галерия “Vivacom Art Hall Oborishte 5” е с графични творби на големите творци Пабло Пикасо, Салвадор Дали, Марк Шагал и Хуан Миро. Входът е с билети.

На 4 август, неделя, започва и любимият фестивал на всички деца, а и на техните родители – Дни на куклите. Официалното откриване ще бъде на открита сцена „Охлюва“ от 19.30 ч. с постановката „Бременските музиканти“.

Още: Ето кога ще се проведе поредното състезание Burgas Skate Open

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес