Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Туристически комплекс в Бургас изкушава с летни предложения

15 юли 2024, 17:24 часа • 880 прочитания

Ако търсите различно преживяване по време на лятна почивка в района на Бургас – Туристически комплекс "Акве калиде" е вашето място. Обектът продължава да се радва на голяма популярност и да привлича български и чуждестранни туристи. В непосредствена близост до морския град можете да избягате от горещините и да релаксирате в модерна обстановка. 

Само сега всички посетители на туристическия комплекс могат да се възползват от лятната оферта за посещение на аквацентъра в Туристически комплекс "Акве калиде". Тя е достъпна онлайн в платформата events.gotoburgas.com - https://bit.ly/4cEZq3w

Насладете се на топъл басейн, използващ 100 % минерална вода и естествената й температура от 36 градуса. Към него са добавени студен басейн, сауна, парна баня и релакс зона в неповторима обстановка, които можете да съчетаете с приятен частичен масаж (гръб и ръце или гръб и крака - по ваш избор)

Освен впечатляващия аква център, посетителите ще бъдат впечатлени от хилядолетната история, до която могат да се докоснат. Комплексът дава възможност на гражданите и гостите на Бургас да посетят изцяло реставрираната баня на Сюлейман Великолепни. Както и да разгледат впечатляващата музейна експозиция.

Повече информация за любимата туристическа дестинация можеje да откриете в сайта www.aquae-calidae.com, както и на телефон 0882 004 126.

Още: Кметът на Бургас: Помощта на Коджакафалията сеизмерима с тази на братя Евлоги и Христо Георгиеви

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес