Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С поредица от събития Бургас посреща уикенд на здравето

09 септември 2024, 18:27 часа • 596 прочитания

Поредният септемврийски уикенд кани всички гости на Бургас за отдих в един от най-прекрасните месеци от годината, в който лятото сякаш не иска да си тръгне от брега на морето! Фокусът на този уикенд е върху най-важното – здравето.

В Експозиционен център „Флора“ ви очаква фестивалът „Здравей, здраве“, който ще ви запознае с всички новости от сферата на здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве.

Фестивалът ще ви срещне с лектори, терапевти, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

А на 15-ти септември се гответе за нещо невиждано – улиците на Бургас ще бъдат превзети от бегачи от цялата страна и Европа! Тазгодишното издание на БургасРън вече има почти 600 записани участника, които ще се изправят не само един срещу друг, но и срещу себе си, доказвайки, че са все по-бързи и по-силни. Традиционно бегаческият фестивал е отворен за всички – освен трасето с дистанция 10 км, очаквайте и йога зона, както и концерт на открита сцена „Охлюва“.

Пълната програма е по-долу.

Още: Бургас чества Съединението с концерт и спектакъл по стихове на Стефан Цанев

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес