Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Конкурс за най-харесвана никулденска снимка обявиха в Бургас

23 ноември 2018, 10:23 часа
Реклама

Емоциите преживяни на празника на Бургас - Никулден, да бъдат запечатани в снимки. За това призовават от общината и обявяват конурса #НикулденБургас2018 за най-добра фотография. Целта е да се покажат моменти от празничната програма и забавлението на хората.

Всеки, който иска да се включи в кампанията, трябва да публикува снимка или кратък видео клип от участието си в някое от празничните събития на 6-ти декември в Бургас.  Tе трябва да са придружени от името на автора, кратко описание и хаштаг #НикулденБургас2018.

Може да публикувате в собствения си профил или на официалната Фейсбук страница на Община Бургас на следния адрес - https://www.facebook.com/Burgas.Municipality/, а задължителното условие е да включите хаштаг #НикулденБургас2018 в публикацията.

Едно от условията за участие е всеки да има собствен фейсбук профил. До три снимки и клипове може да се изпращат или публикуват на фейсбук страницата на Община Бургас. Най-интересните и вълнуващи снимки, събралите много харесвания ще бъдат наградени.

 

 

 

Гергана Цонева
Гергана Цонева Отговорен редактор
Новините днес