Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кога ще се проведе поредното състезание Burgas Skate Open

29 юли 2024, 14:04 часа • 451 прочитания

В периода от 16 до 18 август на различни локации в Бургас ще се проведе 10-то и единствено Международно скейт състезание в България Burgas Skate Open. В предстоящото юбилейно издание ще се включат скейтъри от България, Румъния, Гърция, Италия, Аржентина, Холандия, Швеция, Израел и други.

Същинската и най-важна част – квалификациите, ще се случат на няколко етапа през деня на 17 август от 12:00 до 16:00 часа, а големите финали на 18 август от 14.00 до 18.00 часа и в двата дни на най-модерния у нас скейт парк в жк „Изгрев“.

Тричленното жури тази година ще има нелеката задача да отсее участниците за призовите места и големите победители в пет възрастови групи - до 10 г., от 10-14 г., до 18 г., жени и мъже. За най-добрите организаторите са подготвили и фонд с интересни предметни награди и парични премии.

За доброто настроение на участниците и зрителите ще има професионално озвучаване и DJ, което винаги събира разнообразна публика от представители на различни възрасти - фенове на скейта, активни хора, родители с деца, тийнейджъри. Допълнително ще има музика, скейт трикове, танци, хапване и безалкохолни, както и други забавления и изненади.

Организатори на събитието са сдружение „Скейт Клуб Сливен“, Amnesia Skate Shop, с финансовата подкрепа на Община Бургас и канят всички любители на активния живот и екстремните спортове да посетят различните активности от програмата BURGAS SKATE OPEN 2024, която включва и съпътстващи културни събития.

Входът е свободен, с условие за стриктно спазване на правилата за поведение и безопасност в скейт парк „Изгрев“.

Още: Организират в Бургас спортен празник

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес