Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Квантовото тяло" - скок за подобряване на физическото и умственото ни здраве

12 юли 2024, 10:49 часа • 1259 прочитания

На 22 юли 2024 г. предстои издаването на книгата на Дийпак Чопра "Квантовото тяло" от ИК "БАРД".

За книгата 

Обединявайки сили с двама водещи учени, авторът на редица бестселъри Дийпак Чопра предлага квантов скок за подобряване на физическото и умственото ни здраве.

Още: "Проклятие за любов" - двама злодеи, едно момиче и смъртоносна битка за щастлив завършек!

За разлика от физическото ни тяло, което е подложено на стареене, нараняване и упадък, квантовото тяло съществува на субатомно ниво и е безкрайният, невидим източник на всекидневната реалност, който влияе на вашите мисли, чувства, усещания и биологични реакции. Без вашето квантово тяло не съществува физическо тяло. И тази неспособност да осъзнаем най-важната част от нас самите оказва негативно влияние върху живота ни всеки ден.

Комбинация

Чрез мощна комбинация от препоръчителни упражнения и иновативни изследвания на квантовия свят авторите разкриват седем пробива, които ще направят революция в бъдещето на благосъстоянието на всеки човек. Централно място в тази революция заема новаторското разбиране за метаболизма – начина, по който клетките ни преработват енергията – което обещава да преобърне разбирането ни за съвременната медицина, каквато я познаваме.

"Ти си Вселената" - Дийпак Чопра обединява усилията си с известния физик Менас Кафатос

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес