Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради неизплатени заплати: Млада надежда на българския футбол разтрогна с елитен тим

26 юли 2024, 12:27 часа • 1749 прочитания

Младата надежда на българския футбол Дамян Йорданов прекрати договора си с елитния Берое без предизвестие заради неплатени месечни възнаграждения. Това констатира Спортно-техническата комисия (СТК) на Българския футболен съюз (БФС).

Дамян Йорданов разтрогна с Берое

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Берое“ СЗ на Дамян Иванов Йорданов –състезател по футбол, считано от 15.07.2024 година. Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС", пишат от родната централа.

ОЩЕ: Желан от ЦСКА отказал солидна заплата от друг клуб

ВАР-ът на Actualno

Младокът игра за Лацио

19-годишният Йорданов бе под наем в състава до 19 години на Лацио. Атакуващият полузащитник остави добри впечатления и дори се подвизава в младежката Шампионска лига с екипа на "римските орли". По всичко личи, че при завръщането си в Стара Загора Дамян Йорданов не е получил коректно отношение, и ще търси ново предизвикателство.

ОЩЕ: Защитник на Лудогорец е пред изненадващ трансфер в Гърция

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес