Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Захари Сираков: Надявам се да вземем добър аванс преди реванша с Петрокуб (ВИДЕО)

21 август 2024, 14:35 часа • 583 прочитания

Временният треньор на Лудогорец Захари Сираков говори пред медиите преди утрешния първи мач от плейофната фаза на Лига Европа срещу Петрокуб. Младият специалист сподели, че се надява отборът му да вземе добър аванс преди реванша.

Сираков заяви, че е гледал няколко мача на Петрокуб и е разучил добре съперника. Той допълни, че чака с нетърпение срещата с молдовците, която ще бъде дебютна за него в евротурнирите като треньор. Бившият футболист на Левски е категоричен, че всичко в утрешния двубой зависи само от играчите на Лудогорец.

„Разучили сме ги добре“

Пресконференция на Лудогорец преди мача с Петрокуб в Разград

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Wednesday, August 21, 2024

„Едно е вътрешното първенство, но евротурнирите са съвсем друго ниво. За мен е удоволствие и чакам с нетърпение утрешния мач. Играят много компактно. Подобна система играят като Левски с 5-има защитници, 3-ма в средата и 2-ма напред, но те не играят така директно както Левски. Разучили сме ги добре. Надяваме се утре нашият отбор да се справи по перфектен начин и да вземем добър аванс преди реванша. Вече в европейските турнири вече няма слаби отбори“.

„Гледахме няколко мача на Петроклуб. Отбор, който обича да играе футбол, да контролира топката. Радващо за мен е, че всички състезатели са на линия, с изключение на Текпетей. До утре ще решим кой ще започва. Агресивни отбори са всичките от бившите републики, но най-вече искам утре ние да покажем една добра игра. Изправяме се срещу добър отбор, но всичко зависи от нас. Аз не гледам противниците, гледам нашият отбор да играе добре. Ако играем добре, ако всичко се вложат както срещу Левски мисля, че ще се поздравим с добър резултат“, каза Сираков.

По-рано днес бивша звезда на Лудогорец заяви, че "орлите" задължително трябва да влязат в групите на Лига Европа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес