Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заги: Можеше да е 5:0 за Арда, трябва да се радваме на точката (ВИДЕО)

30 август 2024, 19:27 часа • 745 прочитания

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде своето мнение след равенството на "белите" срещу Арда в двубой от седмия кръг на Първа лига. Специалистът никак не бе доволен от представянето на възпитаниците си и призна, че съперникът е можел да води с пет гола през първото полувреме.

Загорчич не е доволен от играчите на Славия

"Днес това, което показахме и през двете полувремена - не съм доволен от абсолютно нищо. Трябва да се радваме много на точката, която взехме. Говорихме си в съблекалнята след мача, че не можем да действаме по този начин. Можеше да е 3, 5 на нула за Арда през първото полувреме и тогава не знам какво щяхме да правим. Единствения мач, от който не съм доволен от началото на първенството, бе днес", не скри Заги след хикса между Арда и Славия.

ВАР-ът на Actualno

Защо Славия игра слабо срещу Арда?

"Не влязохме по начина, по който искахме. Нямахме агресия и самочувствие. Получихме много бързо гол. Направихме една грешка, а след нея втора, трета, четвърта и пета - това ме ядосва и притеснява. Надявам се да оправим тези неща в тренировките и да постигаме по-добри резултати. Момчетата трябва да повярват в себе си", разясни треньорът на Славия.

ОЩЕ: Венци Стефанов: Левски мечтае за титла, но това е „Сън в лятна нощ“, Бербатов май взима властта в ЦСКА

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес