Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вили Вуцов избухна: Касапницата идва от него, аман от лизачи и подлизурковци (ВИДЕО)

03 май 2024, 11:25 часа
Реклама

Култовият български треньор Велислав Вуцов изрази острото си мнение след нулевото равенство на неговия Янтра Габрово в гостуването на ЦСКА 1948 II. Специалистът коментира идеята за разделяне на Б група на две. Той открои името "Чичо Гошо", от когото идвала касапницата.

Две Б групи: Безобразие! Пак нови гимнастики

„Две групи? Безобразие! Пълна простотия! Някой напълно ненормален човек го е направил. Толкова интересна Б група, защо да се променя? Всеки може да бие всеки в тази Б група, не се знае кой ще влезе, кой ще изпадне. Гарантирам, че съмненията за уредени мачове паднаха с 90% от това, което беше. Много е интересно, а ще правим нови гимнастики, за да я обезобразим", избухна Вуцов.

Не знам кога е другият мач на отбора - това го няма никъде!

"Да помислят как да оправят А група - да има задължение трима-четирима българи да играят. Ботев Враца - Етър беше с 20 чужденци на терена! 20 чужденци! Аз не знам другият мач на отбора кога е - това го няма никъде по света. Глупости на търкалета! Дайте да оправим съдийството, програмата, аматьорския футбол, търсим да правим две Б групи", допълни той.

ОЩЕ: ПФЛ и Георги Иванов поканиха клубовете на важна среща за бъдещето на българския футбол

Янтра е фактор, давали премии за победа срещу тях

„Янтра е фактор, всички се съобразяват с нас, щом други отбори дават премии за победата над нас. За Чичо Гошо от Габрово ще напиша роман. Питай го него защо габровец вреди на Янтра. Той е човекът, касапницата идва от него. В Добрич беше касапницата на касапницата", смята култовият специалист.

Вуцов е готов да отиде на среща с БФС: Аман от лизачи

"Със сигурност ще отида на среща в БФС, ако има - нека си кажем истината, аман от лизачи и подлизурковци. Б група е перфектна, най-доброто нещо в българския футбол в момента е Б група. А група си има кусури. Без българи файда няма - отива Илиан Илиев да гледа например Ботев Пловдив с ЦСКА и вижда на терена един българин. Така ако продължаваме, няма да стигнем до никъде", каза още Вили Вуцов.

ОЩЕ: Гонзо: В момента няма уговорени мачове в България

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес