Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ВИДЕО: Прегръдката, за която говори цяла България – Стоичков и Михайлов се помириха

17 юли 2024, 15:22 часа • 1198 прочитания

Едно видео събра огромна популярност в социалните мрежи. То предизвика възторг у част от футболните почитатели в България, но и полемики сред друга. Кадрите, които "разбуниха духовете", запечатват братската прегръдка между легендите на родния футбол Христо Стоичков и Борислав Михайлов.

Пеневата чета отново заедно! Михайлов и Стоичков се прегърнаха

30 години по-късно Пеневата чета се събра, а посланието беше повече от ясно: "Отново заедно!". Началото на дългата вечер бе в Зала на славата "Христо Стоичков", където домакинът на събитието взе думата, за да открие празника. 

ОЩЕ: Стоичков се оказа прав: Испания обра индивидуалните награди на ЕВРО 2024 (СНИМКА)

Пас към миналото

Братската прегръдка

"В годините всеки е правил грешки, аз най-много сигурно, но днес е един от тези моменти, където... трябва да викна нашият капитан да дойде... Боби Михайлов!", заяви емоционално Стоичков и покани на сцената бившия вратар и президент на БФС, след като двамата си стиснаха ръцете и се прегърнаха.

Фондация "Национали 94"

"Благодаря ти, Ицо. Първо искам искам да ти благодаря за тази крачка, така или иначе ние винаги сме били близки. Каквото и да са ме питали журналистите, аз винаги съм казвал, че те обичам. Наистина го чувствам и не съм спирал", отговори Михайлов, който оглавява новосъздалата се фондация "Национали 94", а Камата е негов пръв заместник.

ОЩЕ: Герой от Пеневата чета: Шведски журналисти не вярваха, че имам медал от САЩ 94 (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес