Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов: Отстраняването на Борислав Попов от БФС е празник

08 септември 2024, 15:44 часа • 13759 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов смята, че отстраняването на Борислав Попов от поста изпълнителен директор на Българския футболен съюз е празник. Властимащият в "белия" клуб обвини Столична община за промяната на датата на Вечното дерби между Левски и ЦСКА.

Венци Стефанов за уволненията в БФС

"Отстраняването на Давид Борбалан определено е за добро. Още Боби Михайлов трябваше да го смени. Георги Иванов получи това като наследство. Радвам се, че намери сили да го смени. Дано Георги Иванов намери правилен заместник. Да се робува на имена е излишно. Отстраняването на Борислав Попов е празник", смята Стефанов.

Борислав Попов

"Футбола кучета го яли": Столична община била виновна за Вечното дерби

"Дано новите работят за интереса на БФС. За момента Георги Иванов, да не чуе дяволът, работи правилно. Трябва му още малко време, за да вземе по-правилните решения от предшествениците си", допълни Стефанов. "Футболът е за хората. Полицията и охранителните фирми не трябва да разрешават да стават ексцесии на мачовете. Георги Иванов не е виновен, че се смени датата. Виновна е общината, защото дава стадиона за концерти. Футбола кучета го яли", добави собственикът на "белите" в ефира на БНТ.

ОЩЕ: Изборът на Гонзо е ясен: Разкриха кой ще бъде новият изпълнителен директор на БФС

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес