Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уволненият от Ботев Пловдив Станислав Генчев вече има нова работна оферта

30 август 2023, 13:06 часа • 3933 прочитания

Българският наставник Станислав Генчев, който преди дни бе уволнен от Ботев Пловдив, вече има нова работна оферта. Треньорът е желан от втородивизионния Спартак Варна, като е получил обаждане от клуба и му предстои среща с ръководител на варненския тим, твърди "Блиц".

Станислав Генчев поема Спартак Варна?

Генчев пое Ботев Пловдив през лятото, но стартира кошмарно новата кампания, влизайки в серия от негативни резултати. Това доведе до отстраняването му от поста, но изглежда, че той съвсем скоро може да се завърне към треньорската професия, макар и във Втора лига.

Станислав Генчев поема Спартак Варна?

Спартак определя името на новия си треньор

Спартак игра през миналия сезон в елита, но изпадна. Последният постоянен треньор на отбора бе Валентин Илиев, но той бе уволнен. В момента тимът временно се ръководи от Васил Петров. Очаква се най-късно до седмица Спартак да определи новия треньор на отбора.

Спартак е на четвърто място във Втора лига с актив от 13 точки след 7 изиграни мача. Бившият треньор на тима Димитър Димитров – Херо, който води отбора през миналия сезон, пък е спряган за треньорския пост в Ботев Пловдив.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес