Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ювелирни пасове от Николаос Цитиридис в дебюта му за ФК Бенковски (ВИДЕО)

07 октомври 2024, 16:17 часа

Бившият телевизионен водещ Николаос Цитиридис, чийто трансфер в аматьорския ФК "Бенковски" бе обявен преди месец, показа, че има футболни качества и тепърва ще се говори за уменията му на зеления килим.

В кратко клипче, което Цитиридис сам публикува в своя Instagram, се вижда как е протекъл дебютният мач на Нико с фланелката на ФК "Бенковски". По-важното обаче е, че Николаос прави някои ювелирни отигравания, с които дава заяка за успешна кариера.

Футбол и благотворителност

"Днес беше дебютът ми за отбора на @fc.benkovski. Записах цели 20 минути на терена, повече се снимах с деца и родители (малко съм кат Бай Тошо, връчват ми бебета за снимки и имам големи уши).", пише Цитиридис за първи си мач.

"Благодаря на отбора и селото за приема, скоро отново ще бъда на терена. Радвам се, че успяхме да направим и благотворителна инициатива от моята поява там, като днес хората събираха пари за местната детска градина. В кампанията се включи и гостуващият тим от Стрелча, което само показва, че футболът първо е обединение, а после съперничество. Напред, Войводи!", завършва новата звезда на българския футбол.

Още: Николаос Цитиридис е бил в болница. Вижте защо (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес