Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юсеин определи терена като негоден за футбол, Янев потърси вината за загубата в себе си (ВИДЕО)

23 септември 2024, 20:08 часа • 639 прочитания

Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев и полузащитникът на Крумовград Серкан Юсеин коментираха победата на родопчани над "зелените лъвове" в двубой от деветия кръг на Първа лига. Специалистът потърси вината за поражението в себе си, а халфът заяви, че на този терен футбол не може да се играе.

Христо Янев: Може би вината е само моя

"Причините ги търся само в себе си. Има нещо, което не съм направил през седмицата, което е трябвало да направя по различен начин, за да мога да разкажа на отбора нашите очаквания. Директен отбор срещу нас, който обича единоборствата. Всяка една втора топка я взеха", започна Янев след загубата на Ботев Враца от Крумовград.

"Може би вината е само моя. Виждам във футболистите добри качества. Виждам качества, които ще ни бъдат полезни. Нещо трябва да промени коренно още тази седмица, защото ни предстоят тежки мачове", допълни той.

Серкан Юсеин: Футбол не се играе на този терен

“Според мен с агресията бяхме по-добри. Футбол не се играе на този терен. Радвам се, че спечелихме с 3:0. Всеки мач искаме да побеждаваме. Не се играеше футбол. Имаше късмет при първия гол. Мачът се отвори след това, бяхме по-агресивни и нещата ни се получиха. Те не направиха толкова много, че да ни затруднят. Радвам се, че взехме трите точки", каза Серкан Юсеин.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Варна е "зелено-бяла"! Черно море тотално надигра Спартак (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес