Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Учителят се върна" и "С вас е друго": ЦСКА и Сектор Г показаха взаимна любов (СНИМКИ)

17 септември 2024, 11:24 часа • 625 прочитания

Отборът на ЦСКА и организираните фенове на отбора от "Сектор Г" показаха взаимна любов по време на двубоя срещу Локомотив София в "Надежда". Привържениците на "червените" се завърнаха на трибуните след изтърпяно наказание и дадоха пълна подкрепа за отбора.

Сектор Г: Учителят се върна, ваканцията свърши

ЦСКА бе оставен без публика още в края на миналия сезон, а сега запалянковците имаха възможността да се завърнат на стадиона. Това съвпадна с началото на новата учебна година, което даде и идея за оригинални послания от феновете.

"Учителят се върна, ваканцията свърши!", написаха от Сектор Г, като се има предвид, че те са "учителят", докато "ваканцията" е наказанието, което изтърпяха. Привържениците действително дадоха урок на трибуните, като изпълниха гостуващия сектор до краен предел и оказаха сериозна подкрепа на ЦСКА.

Учителят се върна, ваканцията свърши!

Публикувахте от Трибуна Сектор Г в Понеделник, 16 септември 2024 г.

ЦСКА към феновете: С вас е друго

От ЦСКА пък благодариха на привържениците си за подкрепата и написаха, че когато те са на трибуните, нещата стоят по различен начин. "Какъв по-добър момент да стартираме рубриката ни "Момент на фокус" от това да отбележим завръщането на най-силния ни коз – нашите верни фенове!"

"Благодарим ви за подкрепата! С вас е друго!", написаха от ЦСКА след мача на който имаше около 3000 гостуващи фенове на "червените". А отборът на Александър Томаш изглеждаше тотално преобразен (ВИДЕО)

📸#МоментНаФокус 🔥Какъв по-добър момент да стартираме рубриката ни “Момент на фокус” от това да отбележим завръщането на най-силния ни коз - нашите верни фенове! ❤️Благодарим ви за подкрепата! С вас е друго!

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Понеделник, 16 септември 2024 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес