Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тръгва ли си Младен Кръстаич, за да поеме Босна? БФС отговори

23 юни 2023, 13:56 часа • 1668 прочитания

Селекционерът на националния ни отбор по футбол - Младен Кръстаич ще продължи да води "лъвовете". Това заявиха от БФС в отговор на появилата се информация, че сръбският специалист може да поеме тима на Босна и Херцеговина.

ОЩЕ: Самозабравилото се БФС и новоизлюпеният му глашатай

Твърдеше се, че Кръстаич е получил покана да замени треньора Фарук Хаджибегич, който наследи на поста Ивайло Петев. Според слуховете тамошното ръководство не е доволно от представянето на отбора и е видяло перфектната алтернатива. Първоизточник на новината бе "Морат Спорт".

"Няма нищо вярно в написаното. Поне ние не сме информирани за подобна развръзка. При това новината идва от жълто издание. Младен Кръстаич продължава да води националния отбор на България", коментираха от пресслужбата на футболната ни централа пред БГНЕС.

ОЩЕ: Въпрос: Кой и защо заповяда свалянето на транспарант за Бербатов?

Налага се за втори път да се опровергава подобна информация. След разочароващото равенство с Литва техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо сподели пред БНТ, че въпроса за смяната на сръбския наставник не стои на дневен ред. Младен Кръстаич пое "лъвовете" преди година, а договорът му изтича след 12 месеца. Дотук в европейските квалификации България има две равенства и две загуби. На 10 септември нашите гостуват на Черна гора в Подгорица.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес