Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трус в Локомотив Пловдив! Валят оставки (ОБНОВЕНА)

24 септември 2024, 14:46 часа • 767 прочитания

Локомотив Пловдив публикува официално съобщение на своята фейсбук страница, в което информира, че всички членове на борда на директорите са подали оставки. Става въпрос за Венко Рахатлиев, Димитър Палазов и Антон Спасов.

Директори на Локо Пловдив подадоха оставки

Те са взели това окончателно решение заради насъбралото се напрежение и представянето на отбора в последните няколко седмици. Към момента бъдещето на собственика на "смърфовете" Христо Крушарски остава неясно. По медийни публикации той е извън страница и не отговаря на телефонни обаждания.

ОЩЕ: Желание за оставки: Фенове на Локо Пловдив критикуваха Крушарски с редица факти и се учудиха на Любо Пенев

Наско Сираков

Няма информация и каква ще бъде съдбата на старши треньора Любослав Пенев, за когото ръководството въведе 8-часов работен ден. "Черно-белите" заемат осмата позиция в класирането с 12 точки. Те записаха по 3 победи, загуби и равенства от началото на сезона.

*Малко по-късно спортният директор на Локомотив Пловдив)Илко Пиргов също подаде оставка, информираха от клуба и уточниха, че решението му е окончателно.

Уважаеми локомотивци, С оглед насъбралото се напрежение и представянето на отбора в последните няколко седмици, всички...

Posted by Lokomotiv Plovdiv on Tuesday, September 24, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес