Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Лудогорец: Трябва да играем всеки мач като финал

28 октомври 2024, 20:57 часа • 313 прочитания

Старши треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич даде своето мнение след успеха на "зелените" над ЦСКА 1948 в последния двубой от 13-ия кръг на Първа лига. Специалистът подчерта, че възпитаниците му трябва да играят всеки мач като финал, макар и да дръпнаха на върха в класирането с 6 точки.

Игор Йовичевич след победата на Лудогорец над ЦСКА 1948

„Започнахме агресивно и останахме дълбоко в половината на противника. След третото попадение исках да контролираме мача, но не успяхме да го сторим по най-добрия начин. Допускахме грешки, но резултатът го позволяваше. Трябва да анализираме защо ЦСКА 1948 имаше шансове, за да може в следващия мач да допуснем по-малко положения“, заяви наставникът на „орлите“ след победата на Лудогорец над ЦСКА 1948.

Пас към миналото

Ротациите на "орлите"

„Нуждаехме се от свежа кръв. Виждате, че много отбори имат проблеми след мачовете в Европа. Затова дадохме шансове на футболисти с по-малко минути, тъй като сега следват много двубои. Всеки трябва да е включен в играта“, обясни той относно ротациите в отбора.

Лудогорец трябва да играе всеки мач като финал

„Трябва да кажем, че краят на първенството е много далеч. Трябва да сме фокусирани и всеки мач да го играем като финал. Играем за много високи цели, футболистите трябва да са гладни и трябва да усещат всеки един двубой. Феновете ни помагат, усещаме подкрепата им и това ме прави щастлив“, завърши Игор Йовичевич.

ОЩЕ: Г-н Генчев, "навсякъде беше синьо", но титлата вече започна да зеленее

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес