Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Хебър: На съдията не му прави чест! Явно за Левски важат други правила (ВИДЕО)

23 август 2024, 23:52 часа • 8664 прочитания

Наставникът на Хебър Пазарджик Веселин Великов отправи остри критики към съдийството след загубата от Левски на "Герена". Той обвини съдията Димитър Димитров в това, че се е държал "нагло" с футболистите на Хебър и е вдигал картони без причина.

"В края Левски не знаеше къде се намира"

"Мислех, че ще е много по-трудно нa “Герена”, но момчетата се справиха добре. В последните минути Левски не знаеше къде се намира. На съдията не му прави чест, че дава жълт картон на наш играч, че бавел играта, при положение, че ние падаме", започна Великов.

Веселин Великов

"Явно за Левски важат други правила"

"Вътре в съблекалнята момчетата казаха, че съдията се е държал и малко нагло с тях. Питах и четвъртия съдия дали правилата са еднакви за всички. Няма значение дали си Левски, ЦСКА, Хебър, Ботев Враца. Явно за Левски и други отбори важат други правила.

Но ако не можем да си вкараме положенията си, няма как да си тръгнем с нещо. Надявам се, че скоро ще се върнем в Пазарджик, защото у дома и стените помагат. Следващото ни домакинство мисля, че отново ще бъде на практика гостуване - в Стара Загора", заяви още Великов.

Критики не липсваха и от Станислав Генчев, но насочени към неговия отбор.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес