Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на ЦСКА: Изпитахме болка и разочарование, но ги превърнахме във вдъхновение и мотивация (ВИДЕО)

16 август 2024, 17:08 часа • 771 прочитания

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори пред медиите преди утрешния мач на „червените“ със Славия. Специалистът бе категоричен, че след срамната загуба от Спартак Варна в третия кръг „армейците“ са изпитали болка и разочарование, но са успели да ги превърнат във вдъхновение и мотивация.

Той също така сподели, че вече от 63 дни е в България и досега е имал само един лош ден – този във Варна срещу Спартак. Според него тогава футболистите му са подценили „соколите“. Томислав Стипич допълни, че ЦСКА има достатъчно качества, но трябва да промени начина си на мислене и фокуса.

Какво каза Томислав Стипич

🎤 “Имаме възможност да използваме този мач за поправка. Ще покажем, че сме различен отбор.” - Томислав Стипич 👉 Цялата пресконференция на Томислав Стипич: t.ly/bZX66

Posted by CSKA Sofia FC on Friday, August 16, 2024

„Първо, аз съм тук 63 дни в София. Имахме един много лош ден във Варна. Всички останали дни бяха наистина добри, но този ден бе болезнен за нас. Вярвам, че използвахме уикенда без мач. Изпитахме болка и разочарование, но ги превърнахме във вдъхновение и мотивация“.

„Имаме нужда от време. Видяхме срещу Лудогорец един мач и това, което можем да отбележим, е, че играхме добре и загубихме. Усещах, че след този мач сме доволни от себе си. Моята работа като треньор е след такъв мач да не бъда доволен. В крайна сметка ние загубихме, без значение от кого“.

„И ако си спомняте, се чувствахме доволни от загуба, но явно сме били склонни да подценим Спартак. Между тези два мача трябва да има промяна. Всичко това е в начина на мислене и във фокуса, не е в качествата. Ние имаме качествата“, каза Томислав Стипич.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА ще извади милион евро за нападател, крило и защитник.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес