Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трансферен удар: Аматьорски тим представи Николаос Цитиридис (СНИМКА)

11 септември 2024, 14:18 часа • 624 прочитания

Аматьорски тим се похвали със сериозен трансферен удар, след като привлече един от най-добрите стендъп комедианти у нас и бивш телевизионен водещ – Николаос Цитиридис. Става въпрос за отбора на Бенковски Црънча, който се подвизава в „Б“ Областна група Пазарджик.

Бенковски Црънча стартира сезона с тежка загуба

От аматьорския клуб споделиха, че „най-известният човек без работа у нас става част от семейството ни и сме сигурни, че ще внесе допълнителна енергия и хумор сред момчетата в отбора”. В момента Бенковски се намира на последно място във временното класиране с 0 точки след един изигран мач. В първия кръг момчетата от Црънча отстъпиха с 0:6 от Свобода Пещера.

💣Трансферен удар! 📰Имаме удоволствието да ви представим първия чуждестранен трансфер в историята ни - и то не кой да е,...

Posted by ФК Бенковски Црънча on Tuesday, September 10, 2024

„Николаос е наш истински фен“

„Имаме удоволствието да ви представим първия чуждестранен трансфер в историята ни - и то не кой да е, а самия Николаос Цитиридис. Роденият в Атина Николаос е известен не само като комик със стендъп представленията си, а и като наш истински фен, споменавайки ни неведнъж в национален ефир. Сега най-известният човек без работа у нас става част от семейството ни и сме сигурни, че ще внесе допълнителна енергия и хумор сред момчетата в отбора“, написаха от клуба.

Наскоро пък стана ясно, че Николаос Цитиридис е посетил болнично заведение с благотворителна цел.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес