Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Това са им възможностите": Илиан Илиев критикува съдийството

20 октомври 2024, 19:36 часа • 817 прочитания

Старши треньорът на Черно мореИлиан Илиев, даде своето мнение след минималния успех на "моряците" над Хебър Пазарджик. Специалистът не пропусна да критикува съдийство в мача и отбеляза, че с такива победи възпитаниците му са завоювали второто място през миналия сезон.

Илиан Илиев: С такива победи станахме втори

"Играхме по-бавно през първото полувреме, но накрая вдигнахме оборотите и вкарахме гол. Както казах на футболистите: „С такива победи станахме втори“. Със сигурност следващият мач аз ще съм наказан, но както и да е“, започна Илиев след минималната победа на Черно море над Хебър.

Черно море

Критики към съдийството

Наставникът на "моряците" разкри, че Панов има проблем с рамото и коментира: "Въпросът е, че съдията пропусна същото нарушение. Хората, които свирят, трябва да помагат да е по-бърза играта. А това, което беше – падане, бавене….помага им. Но това са възможностите на хората, които са пратили“, смята националният селекционер.

Апел за по-адекватно съдийство

"Свириха ни пловдивчани, а играем с Ботев сега. Трябва да има по-адекватно съдийство, да толерираме футбола. Не казвам, че ние сме "уау", но за всички ще е добре да играем по-бърз футбол.  Тук бавно изпълняваме аут…“, завърши Илиан Илиев.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Пазете се от Макун в последните секунди: Левски разплака ЦСКА пред 27 000 във Вечното дерби!

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес