Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томислав Стипич за загубата от Лудогорец: Понякога футболът не е честен

22 юли 2024, 00:02 часа • 1846 прочитания

Наставникът на ЦСКА Томислав Стипич заяви, че е разочарован от резултата в дербито срещу Лудогорец, но е доволен от представянето на тима. "Червените" отстъпиха с 0:1 в Разград на старта на новия сезон, но могат да са доволни, че надиграха "зелените" през първото полувреме на двубоя.

Коментарът на Томислав Стипич след Лудогорец - ЦСКА

"Генерално съм доволен от представянето на моя отбор. Не съм щастлив от резултата. Разочарован съм от него. Пропуснахме в предни позиции, вкарахме си автогол. Понякога футболът не е честен. Ще продължим и ще анализираме нещата", заяви Стипич, който заложи на двама младежи в титулярния си състав.

На ЦСКА му липсва нападател, но и има страхотни млади футболисти

"Можем да говорим много за това, което ни липсва - нападател, но и да говорим за две млади момчета - Чорбаджийски и Петко Панайотов. Можем да ги сложим в предни позиции и да сме доволни от тяхното представяне. Доволен съм от новия ни вратар и новия централен защитник", заяви треньорът.

Томислав Стипич

"Срещнах страхотни хора в клуба. Генерално съм доволен, че съм в този велик клуб. Ще заредим момчетата, че те трябва да печелят всяка една среща. Като за начало трябва да кажа, че аз, като треньор, чакам моите фенове, техния глас и подкрепа, защото това ще е основен мотив за нас", добави още Стипич. 

"Времето е нещо хубаво, защото с времето ще направим тези момчета още по-силни. Клубът работи много здраво, за да докара нови играчи, от които имаме нужда. Да вкараме нов профил футболисти. Всички неща ще се случат с времето" завърши новият треньор на ЦСКА, който иска от играчите си да пресират съперника.

Пресата обаче не бе изненада за Георги Дерменджиев, който каза, че Лудогорец е очаквал точно такава игра от съперника си.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес