Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш вдига ЦСКА на крака след провалите на Стипич

06 септември 2024, 14:25 часа • 2469 прочитания

Новият треньор на ЦСКА Александър Томаш внесе значителни промени в организацията и дисциплината на тренировъчния процес на "червените". 46-годишният специалист е установил по-високи стандарти в сравнение с предишния наставник Томислав Стипич, който бе освободен от поста след слабия старт на столичния тим. Това си е проличало от тренировките на отбора в Банско, където отборът е на лагер по време на международната пауза, където новият треньор бързо налага своите методи и идеи на играчите.

Томаш разтърсва ЦСКА с нова визия и дисциплина

Стипич бе уволнен от ръководството на тима, след като "червените" записаха 5 загуби в първите си 6 срещи от Първа лига. Сега Томаш има тежката задача да излезе от тази трудна ситуация. 

Александър Томаш

Но Томаш все пак обаче има доста по-голяма власт от предшественика си, което се доказа и от силните трансфери, които получи само в рамките на няколко дни. Както е известно, след идването на Томаш ЦСКА привлече левия бек Мика Пинто, халфовете Джеймс Eтo’o и Илиан Илиев-младши, крилото Зюмюр Бютучи и нападателя Аарон Исека. Вчера стана ясно, че се очаква и подпис и с легенда на Лийдс.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес