Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш: Важни са трите точки, за играта има време! Победихме заради публиката (ВИДЕО)

21 септември 2024, 20:08 часа • 1132 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш даде своето мнение след минималната победа на "армейците" над Берое на препълнения стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Специалистът подчерта важността на трите точки за "червените", а за играта - имало време. Наставникът на столичани смята, че успехът е дошъл заради публиката.

Томаш след победата на ЦСКА над Берое

„Казах го преди мача, че ни чака труден мач срещу съперник, който видяхте как игра. Много важна победа за нас от гледна точка на самочувствие. Поздравявам футболистите. За играта има време. За нас са важни резултатът и точките“, заяви Томаш след победата на ЦСКА над Берое.

ВАР-ът на Actualno

Треньорът поздрави футболистите

„От физическа и психическа гледна точка се отрази забавянето на мача. Една седмица е студено, тук е 25 градуса – лято. Отрази се, но не трябва да търсим оправдание. Момчетата се стараят. Имаме грешки, но всеки греши. Мога да поздравя момчетата“, каза още той.

Тактическата постройка на ЦСКА

„Винаги сме били с четирима. Когато притежаваме топката, играем по различен начин. Много хора не го виждат. Победата е благодарение на тази публика, която напълни стадиона. ЦСКА излиза всеки мач за победа“, завърши категорично треньорът на ЦСКА.

ОЩЕ: Футбол по български: Много фенове на ЦСКА пречат на ВАР, мач започна със закъснение

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес