Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш: Ако си мислим, че сме голяма работа, ще имаме проблем (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 11:48 часа • 349 прочитания

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш сподели, че трябва отборът му да е здраво стъпил на земята. Младият специалист говори пред медиите преди двубоя със Септември София от 11-ия кръг на Първа лига като заяви, че ако футболистите му си мислят, че са голяма работа, тимът ще има проблем.

Александър Томаш бе категоричен, че всеки един играч в ЦСКА трябва да бъде готов да започне в титулярния състав. Той също така призова всички в клуба по-малко да говорят, а повече да работят, за да може тимът да се върне на върха в класирането.

„По-малко да говорим, повече да работим“

ЦСКА

„Аз като треньор на ЦСКА съм длъжен да държа здраво стъпили на земята моите футболисти. Септември е отбор, който не трябва да бъде подценяван от никой. Имат своите плюсове и минути, както всеки един тим. В състава имат момчета, които искат да се доказват. Ако си мислим, че сме голяма работа, ще имаме проблем. Ние трябва да го покажем на терена и това е моята задача - моите футболисти да бъдат на 100% и дори да надскачат себе си. За Левски ще говорим, като дойде време“.

„Всеки един футболист, който тренира с първия отбор, трябва да е готов да започне сред титулярните 11. За мен всички са еднакви, без значение дали са българи или чужденци. Искам да виждам страст и желание от всеки един. Да знаят какво е ЦСКА и всеки един да бъде максимално готов във всеки един мач. Ротациите са на база това, което виждам в тренировъчния процес“.

„Приказките са много хубаво нещо, но делата са много по-важни. Всеки ден аз и екипът ми даваме всичко от себе си. Знаем къде се намираме. Най-хубавото е, че работим с уникално желание и любов към това, което правим. Резултатите ще покажат, специалистите ще кажат. По-малко да говорим, повече да работим. По делата ще те съдят, не по приказките. Аз съм си вкъщи и ми е хубаво“, каза наставникът на ЦСКА.

По-рано днес стана ясно, че Амос Юга иска колосална сума, за да си тръгне от ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес