Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тим от турската Суперлига иска новоизлюпен национал

20 ноември 2023, 17:39 часа
Реклама

Турският Пендикспор иска да привлече новоизлюпения национал на България Александър Колев. Това съобщиха колегите от „ BgDerby“. Според информациите елитният клуб има сериозен интерес към нападателя на Крумовград, който срещу Унгария и Сърбия записа първите си два мача с екипа на националния отбор.

Турски мениджъри са го гледали с Крумовград

Пендикспор се намира на незавидното 15-то място във временното класиране в турската Суперлига и поради тази причина шефовете на клуба са решили да привлекат нови попълнения през зимата, който да помогнат на отбора да остане в елита.

Крумовград

Според информациите на колегите мениджъри на различни турски тимове са гледали няколко мача на Крумовград през този сезон и са харесали Колев. Те са присъствали и на европейската квалификация със Сърбия вчера.

Колев прави стабилен сезон

През настоящата кампания 30-годишният нападател има 17 мача за Крумовград във всички турнири, в които е реализирал 5 попадения. Интерес към него има и от страна на един от бившите му отбори – Ботев Пловдив. Алекс Колев има договор с новака в Първа лига до лятото на 2025-та и според авторитетния „Transfermarkt“ цената му е 300 хиляди евро.

Алекс Колев обаче не успя да помогне на Крумовград да се опълчи на ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес